Latest News:
2019/07/08 :  Consegna “Guida Paese” all'Ambasciatore della Romania in Italia, George Bologan. 2019/06/24 : CONFINDUSTRIA ROMANIA CONTRO LA CORRUZIONE 2019/05/29 : Confindustria incontra gli imprenditori del Vest 2019/05/09 : Centro Don Orione 25 anni 2019/04/15 : Inizia il programma "Presenta la tua Azienda"

Președintele Confindustria România, Giovanni Villabruna a fost primit pe 1 iulie 2019 de ambasadorul României în Italia, George Bologan. Reprezentantul confederației patronale italiene din România a prezentat volumul ”Guida paese” (Ghidul investitorilor străini in România) și a manifestat interesul societăților italiene din țara noastră de a oferi locuri de muncă competitive compatrioților care doresc să se reîntoarcă în țară. De asemenea, au fost aduse în discuție proiectele de anvergură în domeniul cercetării și de impact economic la nivel mondial pe care Romănia le are în derulare cu unele societăți italiene cu reputație internațională. Momentul a prilejuit nu doar un schimb de opinii pragmatic, căt și reafirmarea stimei față de un priten al Romăniei.